Galatasaray Teknik Direktörü Terimin Yeni Popescusu
Galatasaray formasını giydiği ilk günden bu yana başarılı performansı ve profesyonelkişiliği ile dikkatleri üzerine çeken Tomas Ujfalusi, camianın da büyük bir beğenisini kazanmış durumda… Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Celal Gürcan, kısa sürede takımın temel oyuncusu haline gelen TomasUjfalusi’nin Hagi ve Popescu gibi sarı kırmızılı kulübün simge oyuncusu olacağını söyledi.
Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Gürcan,”Popescu ve Hagi de ilk geldiklerinde çokeleştirilmişlerdi; ama sonrasında Türk futbolu içinunutulmaz isimler oldular. Ujfalusi için de aynı şey geçerli. Galatasaray’ın onun gibi bir futbolcuya ihtiyacı vardı. Onun da Galatasaray gibi bir takıma ihtiyacı varmış demek ki taşlar yan yana geldi. Mükemmel birsonuç ortaya çıktı. O mevkideki sorunumuzu önümüzdeki yıllar için de çözmüş olduk” diye konuştu. TAKIMDAŞLIK DUYGUSUNU YENİDEN KAZANDIK, BU GALİBİYETLERDEN DE ÖNEMLİ
Ankara dönüşü uçaktaki izlenimlerini de aktaran deneyimli yönetici,”Futbolcular arasındaki arkadaşlık ve sinerjinin ne kadar iyi olduğu uçakta daha iyi gördüm. Eski dönemlerde takımla birlikte yolculuk yaparken, o dönemki futbolcularımız kulaklarını takarlar, kendi dünyalarında yaşarlardı. Ama Pazarakşamı gördüm. Hiçbir futbolcu kulaklığını takmamış, birbirileriyle konuşuyor, espiriler yapıyorlardı. Bu çokönemli bir şey… Takımdaşlığın tekrar canlanmaya başladığını çok net gördüm. Ankaragücü maçında en önemli özellik buydu. Sonuçtan da önce bence bu geliyor. Bu önümüzdeki maçlarda Galatasaray’a çok daha fazla artılar getirecektir” ifadelerini kullandı. |