Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Aralık 2011, 10:59   #1
Stan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Kendi isteğimle ilişkiye girdik!'

C.Ö. ''Muhtarla kendi isteğimle ilişkiye girdik, şikayetçi değilim'' dedi.

SAMSUN Canik İlçesi’nde köy muhtarı olan 40 yaşındaki S.K’dan kendisine tecavüz ettiği gerekçesiyle şikayetçi olan 30 yaşındaki C.Ö., mahkemede, "Bana iki tokat attığı için sinirlendim, bu yüzden şikayetçi olmuştum. Kendi isteğimle ilişkiye girdik, şikayetçi değilim" dedi. Muhtar S.K. ise C.Ö. ile iki yıldır gönül ilişkisi olduğunu söyledi. Mahkeme, sanığın tutuksuz yargılanmasının devamına karar verip duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

İlkadım İlçesi Kadıköy Mahallesi’nde oturan 3 çocuk annesi C.Ö., eşini kaybettikten sonra iki yıl önce Canik İlçesi Gölalan Köyü muhtarı evli ve 1 çocuk babası olan S.K. ile tanıştı. Aralarında gönül ilişkisi başladı. Geçtiğimiz ağustos ayında S.K., C.Ö.’yü arayıp eve geleceğini söyledi. Muhtar, gece yarısı minibisüyle eve gittiği sırada C.Ö. ile 19 yaşındaki H.İ. adlı kadın arkadaşını sokakta gördü. İki kadını minibüse bindirdikten sonra boş bir alana götüren muhtar, burada C.Ö ile konuşmaya başladı. H.İ ise minibüsten indi. Bir süre konuştuktan sonra iddiaya göre muhtar beylik tabancasıyla tehdit ettiği C.Ö’ye tecavüz etti. Ardından da genç kadın ile arkadaşını evlerine bırakıp gitti. C.Ö.’nün şikayeti üzerine gözaltına alınan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen S.K, yaklaşık 3 ay cezaevinde kaldıktan sonra üzerine atılan suç vasfının değişme olasılığı dikkate alınarak tahliye edildi. Ancak Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde cinsel istismar ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açıldı.

Bugün yapılan duruşmaya katılan muhtar S.K., suçlamaları kabul etmeyerek genç kadın ile 2 yıldır gönül ilişkisi olduğunu söyledi. C.Ö ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini dile getiren S.K., "H.İ. dışarda beklerken biz onunla konuşuyorduk. Sonra onunda rızasıyla arka koltukta ilişkiye girdik. Benden 5 altın bilezik, köyde tarla ve minibüsün ruhsatını onun üzerine yapmamı istedi. Bende kabul etmeyince bu iftirayı attı" diye konuştu.

Duruşmaya katılan C.Ö ise, sanık muhtardan hiçbir şey istemediğini belirterek, "Gece bizi sokakta görünce çok kızdı. Sonra kendi isteğimizle minibüse bindik. Bir süre gezdikten sonra boş bir alanda ilişkiye girdik. Bu sırada H.İ. dışarda bekliyordu. Kendi rızamla oldu. O akşam bana iki tokat attığı için kendisine çok kızmıştım bu yüzden öyle ifade verip şikayetçi oldum. Ancak kendisinden şikayetçi değilim" dedi.

Mahkeme sanığın tutuksuz yargılanmasının devamına karar verip duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver