Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2011, 13:05   #1099
esekherif
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Soldan sağa yeni harf ve yedi harfin başlattığı yangın

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Plastik ördeklerin yüzdüğü yapay bir gölden kendini sakın!

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Hayatın buçuğuna gizlenen yenmemiş gollerin var !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Genzinden öpüyorum Azizim !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Saçlarımı sola yatırıp,iğrenç gülemsememle yüzüne bile bakmadan gördüm seni !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ;Boynunda halka biriktiren siyam kedisi ! eğninde acılar biriktiren tibet rahibi !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Bluzunun yırtılmış yakasını, öpülmekten yırtılmış boğazına iliklediğini görüyorum!
Gözlerini kırpmadan hayal görebilmen için, kirpiklerini tek tek yolarım !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Bir katil ne zaman ağlar ? !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Sulu boya tonlarını çalıp , Seni dişlerimin arasına almam an meselesi !
Unutma sakın ! radara yakalanan bir itfaiye aracına kesilen ceza kadar komiktir hayat !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Nazım hikmek gibi karşılamak istiyorum seni ! Hoşgeldin kadın, hoşgeldin! Yorulmuşsundur !
Nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını..
Ne gül suyum var ne gümüş leğenim..

Bu Eleni öldürecek beni! The Weeping Meadow..

Konu Alper tarafından (14 Aralık 2011 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver