Bir palyaço edinmeliyim, güzel düşlü, güzel gülüşlü. Kırmızı barındırmasın dudaklarında, siyah olsun dudakları. Öpüşürken onunla bulaşacak rengin kırmızı olmasını istemiyorum.
Kafamız bir eroin'in verdiği güzellikteyken ingilizce şarkılar dinleyelim, çoğunluklu massive attack. Kelimelerimi zaten zor bir araya getiriyorum, eroin geçerken damarlarımdan bütün kelimelerimi alsında gitsin.
Kalbime giden damarlarımda dolaşsınlar, pompalayan kanın tadını değiştirsinler. Yanımda o palyaço mutlaka bulunsun istiyorum. Koltuğa mayhoş biraz uzandıktan sonra üzerime yavaşça eğilsin ve romantik bir öpüşme yaşayalım palyaçoyla, romantik bir birleşme olsun. Ayaküstü bir sevişme değil, şarkı ritminin kozmikliğiyle patlayalım her ikimizde. Anlık Tanrı ve Tanrıça olalım ya da rockstar. Hangisini tercih ederse.. En sevdiğim siyah nevresimin altına uzanalım, vücutlarımız birbirine temas etsin kusursuzca ama öpmeyelim birbirimizi, bu romantik değil. Sadece temas edelim, nevresim kirlenmesin makyajıyla ya da beynimden akan düşlerimin siyahlığıyla. Sadece bir palyaço, biraz eroin, biraz da sevişme olsun.
Öylesine bir şey istemiyorum ben, mükemmel olsun, romantik olsun.
Sapık değilim ben, mükemmel vücut aşığıyım sadece.