13 Aralık 2011, 18:19
|
#1267 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap
| Irva Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Bizim seninle hukukumuz var. Avukatımız var. Suçumuz var. Bizim seninle bir ömrü paylaşmaya andımız, bir andı çiğneyip içyüzümüzü ifşa eden ihanetlerimiz, birbirimizi kolayca harcamanın lüksü, bu lükse sığan baş önde boş boş oturuşlarımız var. Konuşamayışlarımız, hiçbir şeyi açıklayamayışlarımız, kaçıp gitmeyi erdem sayışlarımız var. Umutmuş, bir şans daha vermekmiş, özürlermiş, lütfen unutlarmış: Zaaf Zaaf! Bunlarım evrim zaafı! Ben kim tutmayı aşktan daha yüce bilirim. Aşk acısı silinir, kin mezara kadar! Sadece hümanist olacak kadar düşük değil IQ seviyem! Bu gece alkolle sabahla; ona de ki: Ben kanıma kırmızı rengi veren kişiyi kaybettim. Bu gece hüzünle sabahla; ona de ki: Ben bedende ki mıknatısın büyüsünü bozdum.
Bu gece iğrenç bir korku filmiyle sabahla; ona de ki: Kabuslarımın orta yerinde tek güzel mabedinkapısına s.ctım.
Bu gece imla kurallarına uyulmuş edebi bir intahar mektubu ile sabahla; ona de ki: Farkındayım, ölsem, cesedimi gerçekten teşhis edebilecek tek insan odur; ceset de olsam hainim hala. | Tatlım Hoşgeldinnnnnnn meleğimm : ) Çok Sevindim Vallahi mCx Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |