12 Aralık 2011, 19:58
|
#5 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Burcuna Göre Yeni Yıl Hediyesi
| Alıntı: | Koç burcuna aşıksanız
Senin öncü ve yaratıcı fikirlerinden, yenilikçi ve girişimciliğinden sonsuz bir haz almaktayım. Dünyanın senin etrafında döndüğünü düşünmen her ne kadar beni tedirgin etse de, sana ayrı bir çekicilik kattığını düşünüyorum. Karşı cinsin bakışlarının üstünde olmasından hoşlanmasam da, seninle birlikte olmanın ne kadar heyecanlı bir serüven olduğunun farkındayım. O duruşun ve o bakışlarınla beni ne kadar çok büyülediğini bilmeni istiyorum. İyi ki varsın mutlu yıllar! Sevdiği hediyeler: Bayanlar için: Kırmızı renkte ve oldukça kaliteli iç çamaşırları
Makyaj malzemeleri, elmas taşlı bir yüzük, kırmızı bir gül, ateşli parfümler, hızlı bir yılbaşı programı, sürpriz bir seyahat Erkekleri için: Cep bilgisayarı, serüven dolu bir gece, sedef bir çakı veya hançer, ajanda ve macera film seti, ilginç oyunlar, tuttuğu spor takımının özel bir hediyesi, küçük yarış arabaları | vay be eah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
| |