Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Mustafa abi ben şu kadarını diyecem.Bu gün kanalda yaşanan olaylar seni çok üzdü biliyorum.Şimdi bazılarında bi soru işareti kaldı tanıdığımız mustafa abi neden küfür etti ?.Bende şöyle cevap verim o zaman.Babası yaşında ki bir adam kalkıp elin bebesine şaka yapabilecek kadar neşeli ve bi o kadarda onları sevip sayıyor ve onların seviyesine inmeyi başarıyor ise, bii anda şu lanet ortamda ! (sanalda) kız gördüğünde kuduz köpekler gibi 1 günde tanıdığı kıza yılışıklık yapıp ona arka çıkmaya çalışıyorsa ve sırf kızı tavlama amacı güdüyorsa o kişiye az bile demişsindir.Yetmedi adam yollayıp özelinde ana bacı sövüyor ise ben o kişiye karı kılıklı yaratık demekten başka bişey demem.Çünkü; bu yapmacık sahneleri çok gördükkk.Adam sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor be.Siz bunu anlamıyorsanız beyniniz kaldırmıyorsa adam ne etsin kendisinden yaşça küçük birisi KARDEŞİM DİYECEK ve OĞLUM DİYEREK saygısızlık etcek.Varmı böyle bişey kardeşim ?.Sonrada mustafa abi sen bitanesin.Etrafınında fır dönersiniz.Neyse.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Sevdiğim bir arkadaşımdır.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Burcu kazanırsın inşallah yarışmayı.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Taylanım Allah kolaylık versin canım kardeşim.Çok yoruluyorsun ya.
Not : Görününe aldanma ey insanoğlu görünenin arkasındaki görünmeyeni ara !
Konu YaRGuCi tarafından (11 Aralık 2011 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.
|