Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Kadim dostum, koşuşturmalardan hatrını soramadığım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Gürcancım 1 tane seviyorum kardeşimi.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Müdür yıllanmış şarap gibi zamana meydan okuyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tekrardan doğum günün kutlu olsun. Derslerinde basarilar.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiğim kardeşlerimden azda görüşsek iyidir...
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bu aralar sessiz sakin. Fırtına öncesi sessizlik gibi
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Allah mutluluğunu daim etsin sevdiğimiz bir kardeşimizle evli.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Hastasıyız dedeee!
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Efendi arkadaşlarımızdan severim paul 'u.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Toprağım 1 tane. başka kelimeler yazmaya gerek yok.
|