Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Aralık 2011, 19:07   #1089
Ashriel
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Essek gözlüm, hatunicem! Seviliyorsun dememe gerek var mi?
  2. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forumun esmer güzellerinden.
  3. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Profil ziyaretcisi.
  4. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Daha önce böyle çilgin biri görmedim ben, anlamakta zorlaniyorum coğu zaman.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    Uzaktan uzağa severim.
  5. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Profil ziyaretcisi.
  6. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ci .p
  7. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Profil ziyaretcisi.
  8. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: -
  9. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forum smodu, pek aktif değil.
  10. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Modluk yakismis, hayirli olsun.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver