Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Esra'cım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İyi biri. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Beni tanımayan kişi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bir zamanlar tanıyordu. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Cansuu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sessiz sakin biri ( yalan ) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Dostum, arkadaşım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Arkadaşım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : şekerpare.
__________________ Doğruları biliyorsan, yalanları dinlemek eğlencelidir. |