Cevap: Benım Hayatım.
Oysa her nefes aldığında üzüldüğünde içim acıyor eriyorum adeta her ağladığında yüreğim açıyor sevdiğim üzülüyor diyorum.. Sana her acı çektirene bin kat acı çektirmek istiyorum.. Sana Zarar veren her insanı yok etmek istiyorum. bir damla gözyaşın dünyayı yok edesim geliyor.. biliyorum şuan mutsuzsun ağlıyorsun yürekten biliyorum.. Şuan Düşünüyorsun aldığın nefesi.. Güzel Günleri... Düşünüyorsun ki Şuan Serdar nerde ne yapıyor.. biliyorum özlüyorsun deli çocuğu kandırıyorsun kendini.. sevmiyorum çık git hayatımdan diyorsun... Ya Gözlerin ! onlara her baktığımda bana yalan söylüyemezler.. Dıştan bitti diyorsun ya yüreğin hissediyorum.. o acıyı derinden hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum içime ata ata yok oluyorum.. Anlıyorsun dimi Sen mutsuzken ben hergün biraz daha eriyorum.. birzcık daha yok oluyorum neden bu acılar bize... Neden ! Oysaki hep derdik bırakmıcaz birbirimizi ne oldu... Verilen Sözler ? Yapılan Aşk Sözleri Yeminler ? Bittimi Güzelim..? Hep Uğraşıyorum Yine Belki bir Şanstır Sevmek isterim tekrar diye... Artık Anladım Boşa Kürek çekiyorum... Bitti mi bitiyor işte Bana Sadece Düşen tek şey... ELVEDA ... Hep Biryerlerde Bekliyor Olucağım.. Ölüm bana Uğramadan Sen Gelmeden Gitmicem...Serdar Metin 08.12.2011
Konu GueSt tarafından (08 Aralık 2011 Saat 11:51 ) değiştirilmiştir.
|