Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Aralık 2011, 14:15   #5
Lost
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Birden Fazla bopm Açmak ve Yeni Bir Mantık..

Heartbroken Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Selam

Ebmarteu ne demek istediğini anladım sanırım.bendede bir bopm kurulu ve hepsini söylediğin gibi yakalayamıyor.arada bir bende shelllerin üstünden proxy botlar açıp deniyorum .. çoğunu yakalayabiliyor ama hepsini yakalaması mümkün olmuyor.

sendeki bu ''kasma'' entresan çünkü bende bu olmadı.IP bloklarını ayırmak taramada botları çoğaltıp bölüştürmek buna mani olurmu bilemem ancak olmasa dahi yakalama oranı sence yükselecek mi?

ben bopm'un yakalayamadıklarını diğer eggdroplara tcl scriptlerle yakalatma yolunu seçmiştim.bunlar bopm botunun taramada kullandığından farklı farklı siteleri kullanıyorlar ..bu yakalama oranını en azından bende daha yükseltebildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu linkteki delikanlının bunlar için yazdığı 3 güzel ve oldukça güncel-yeni kodlar var ben kendi adıma memnunum bunların veriminden belki sende memnun kalırsın .bopm'un baş edemediği anlarda diğer botların yükü hafifletebilir belki bu kodlarla..

Kasma dediğim, misal 100 proxy birden bağlandı hepsine birden zline komutu yürüttü, ama 30 zlineden sonra yavaşlıyor operi olsa bile laga düşüyor tek tek zline atıyor, bu sırada proxyden atılması gecikince join kontrol botu odaya alıyor, odaya girişten sonra zline yiyor ve üzerine her gelen proxy daha geç işlem görüyor buna bağlı olarak kimi proxy 1-2 dakika odada duruyor hatta kendi kendine düşüyor.

Belirttiğim ip aralığı gibi bir mantık sistemini kurarsak ben inanıyorum ki botların hiçbirisi kasmadan proxy'nin kanala düşmeden zlinesini atacaktır bunun için öncelikle bulmamız gereken birden fazla bopm kurmak.
Saygılar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver