Samsung'un donanımsal olarak hiç bir özelliği Apple telefonlarına benzemiyor. Samsung'un Apple ürünü taklit ettiğini iddaa ediyorsunuz.
Peki bu bilginin aslını biliyormuydunuz size soruyorum sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ?
Apple'in sözde ürettiği iOS MacOS işletim sisminin komple çalıntı bir işletim sistemi olduğunu hem mobil hem bilgisayar ortamında ?
MacOS ve iOS Unix - BSD tabanlı bir işletim sistemi. BSD yi taban alıp kaynak kodlarını kapattı ve kendi işletim sistemi diye piyasaya sürdü. BSD Nano Kernel'ini kullanıyor. Daha sonra adını Darwin diye değiştiriyor. Bu hırsızlık değil de nedir peki ? herkes çalıntı bir sistem için donanım oluşturabilir.
MacOS'un güvenli olduğundan bahsediyorlar, TCP/IP protokollerinin geliştiricileri ile BSD geliştiricileri dolayısıyla, MacOS'da BSD tabanlarının kodlarını kapatıp lisanslayıp hırsızlıkla elde ettiği bu popülerite de Apple'in ne kadar dürüst olabileceğini kanıtlıyor.
Hata MacOS X Lion sürümü bile Ubuntu'nun bir çok özellik ve içeriklerinden özenti.
Ayrıca Android, iPhone'dan daha önce tasarlanmış bir projedir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bunlara ne demeli ? Ubuntu'nun Compiz Fusion uygulaması, MacOS tarafından taklit edildi. MacOS 'u iOS'u bu millet gözünde neden bu kadar büyütüyor anlayabilmiş değilim.
Bence iyice bir araştırın arkadaşlar. Tarihin en köklü ve gelişmiş işletim sistemlerinin başında gelen BSD çekirdeğini alıp kodlarını kapatıpta adını Darwin koyup piyasaya süren Steve Jobs, bir de haklı gibi başkalarına patent davaları açmaya kalkıyor.