06 Aralık 2011, 13:05
|
#87 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Kalem, kağıt ve ben.
Bir kalbi kanata kanata unutursun. sanki hiç olmamış gibi. - Suçlu oldum, belki herkesten daha fazla ya da daha az. Kabullenebiliyorum bunu, suçlu olduğum zamanları biliyorum. Saklamıyorum, gerek duymuyorum. Ama ben suçluyken üstüne bir de güçlü olamadım. Aslında olamamak değil mesele, olabilirdim neden olamayayım? - Olmadım işte, yüz denen bir şey var. Yerle bir olmuş bu yıkık dökük şehre, bir şarkı söyler Susturursunn susturursun! Güzel şeyler görmek için, güzel şeylerin olması gerekmiyor. Sevmek için bir adam, üzülmek için zavallı birileri gerekmiyor. Ağlamak için bir neden, uyumak için uyku gerekmiyor. Gerekli olan tek şey, bana ben. Sus sessiz ol çocuk, şarkı henüz bitmedi. Kalbine hakim ol çocuk, umut daha tükenmedi. Yürü yolları çocuk, yollar henüz bitmedi. İnan, sakin ol çocuk, Tanrı seni terk etmedi. Bir masal biter sessizlik başlar. Kalbini okşar, uyutursun uyutursun Gözlerin dolar, avuçların terler Bir yalan söyler, avutursun, avunursun. .. Hiç gelmemiş gibi, hiç yaşanmamış gibi Hiç bilmemiş gibi, hiç sevmemiş gibi Hiç ağlamamış gibi, hiç üzülmemiş gibi - sanki hiç olmamış gibi. ehe, bu şarkı 500 gündür dilimde.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |