06 Aralık 2011, 10:54
|
#1078 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]::efulim. yeri başkadır.Görüşmüşlüğümüz vardır kendisi ile,ayaküstü olsa da
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:abim benim. ben senden nasıl MSN istemem ha!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:tanışmıyoruz. bilgisi ve kültürü ile göz dolduruyor.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:yorumları etkileyici.nickide öyle.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:sıcaklığı ve samimiyetini derinden hissettiklerim arasındadır melodarm.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:kardeşim benim!tanışamasak bile böyle hisseddiorum!
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:yazdıklarını mutlaka okuyorum.güzel düşüncelerini güzel ahlakı ile şekillendirdiği çok belli.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: lokum fındıklı olsun balım. benim bacımdır sihir ,canımdır
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:ne yaptığını bilen aklı başında değerli olduğuna inandığım bir kullanıcı!
ek olarak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: ihmal ediyorsun beni!oysa buğulu camlara hep Aura yazıyorum :P birde seni veren Allah'a kurban olurum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) |
| |