Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Aralık 2011, 02:32   #7
Kimimben
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Giren cıkan ipleri not tutma

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on 1:connect:{ .IAL On | takip + 300 } alias takip { if $1 == + { $iif($hget(Takip),hfree Takip) | .enable #Takip | $iif(!$hget(Takip),hmake Takip 1000) | set %cSj $iif($2,$2,300) | echo -ta 4Takip Modu Devrede!.. $+([,%cSj,sn.,]) } else { .disable #Takip | unset %cSj | echo -ta 14Takip Modu DevreDışı ! } } #Takip on on ^*:QUIT:{ hadd $iif($address($nick,2),$+(-u,%cSj),$+(-u1)) Takip $address($nick,2) $iif($istok($hget(Takip,$address($nick,2)),$nick,3 2),$hget(Takip,$address($nick,2)),$iif($hget(Takip ,$address($nick,2)),$hget(Takip,$address($nick,2)) + $nick,$nick)) } on ^*:part:#: { hadd $iif($address($nick,2),$+(-u,%cSj),$+(-u1)) Takip $address($nick,2) $iif($istok($hget(Takip,$address($nick,2)),$nick,3 2),$hget(Takip,$address($nick,2)),$iif($hget(Takip ,$address($nick,2)),$hget(Takip,$address($nick,2)) + $nick,$nick)) } on !^*:JOIN:#:{ if ($hget(Takip,$address($nick,2)) && $hget(Takip,$address($nick,2)) != $nick) { echo -t $chan 4Takip Raporu: 2 $nick nickinin %cSj 4saniye içinde kullandığı nickler: 1 $hget(Takip,$address($nick,2)) } if ($gettok($hget(Takip,$address($nick,2)),0,43) > 2 && $me isop $chan) { ban $chan $nick 2 | kick $chan $nick 0,1 /4!0\14,1 0S14pam 4/ 0C14lone 4/ 0I14nviter 4/ 0B14ots 4?0,1 /4!0\ 0(140N14icks 0M14atches0: 0,1 4 ( 4 $+ $hget(Takip,$address($nick,2))) $+ 15 ) } } #Takip end

Lucifer Kardesim Once senin codu denedim Remotede yeni sayfa actım kodu ekledım sonra mrci actım kapattım ama Code silinmiş remoteden sasırdım ekledıgım cod siliniyor.
Diğer verdgim codu dedigin gibi yaptım evet duzeldi ama Verdigi bilgiler dogru cıkmadı mesela
az onceki nicki bu diyor ipi ile kıyaslama yapıyorum tutmuyorum benım verdigim cod da gordugum kadarıyla dogru cvplamıyor cunku az onceki nickin ipi ile simdi giren ipler farklı apayrı nıckler ve ipleri Uyarı olarak gosterdi

Tmm hocam simdi oldu senın codu duzgun yerlesmedıgı icin sılınmıs sımdı duzgun yerlestı ve kod dedigin gibi Calısıyor peki bu 300 saniye diyor bunu zamanını yukseltmek icin mesela son 15-20 dkk once gırmıs birisini bulmak icin Coddaki tum 300 olanları farklı saniyelermi yazacagız

Konu Kimimben tarafından (05 Aralık 2011 Saat 03:02 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver