05 Aralık 2011, 00:27
|
#1073 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kipir kipir, icten geliyor bana.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanimiyorum.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Cok ağir basli, tavirlari hosuma gidiyor.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanismiyoruz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: O benim can'm. Cok kiymetlidir benim icin.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Aklima her gelisinde yüzümde gülümseme olusmasina sebeb! Cok seviliyorsun sen, kalbinin güzelliği yüzüne yansimis fistiğimin. ;*
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ne desem bilemedim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Güzel düsüncelerin adami, yorumlariyla beni gercekten mutlu ediyor. Doğum günü konusu icin tekrar teşekkür ederim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Arada sirada görüyorum, tanismiyoruz.
- @Su: Bir önceki avatari cok hosuma gitmisti.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yildizimiz uyusmadi. :]
|
| |