05 Aralık 2011, 00:10
|
#1072 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Uzun zamandir konusmuyor olsakta sevdigim saydigim biridir, kendi halinde etliye sutluye karismayan hatun. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanismiyoruz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Nick yabanci gelmiyor ama çikaramadim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Azizim! Hep unutuyor beni hep!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanismiyoruz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - En degerlilerimden, o'nu ben kimselere degismem! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Cok uzun zaman oldu konusmayali, koptuk nedense. Ama ben seviyorum kendisini. Iyi bir dost, seviyeli ve saygili.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Hatirliyorum seni ben.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Deli dolu hatun, bu aralar sakin gorunuyor ama.. Seviyorum seni çokça biliyorsun bunu! Bendeki yerin bambASKa ok? :* |
| |