Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Aralık 2011, 00:10   #1072
Adrasteia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Uzun zamandir konusmuyor olsakta sevdigim saydigim biridir, kendi halinde etliye sutluye karismayan hatun.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanismiyoruz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Nick yabanci gelmiyor ama çikaramadim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Azizim! Hep unutuyor beni hep!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanismiyoruz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - En degerlilerimden, o'nu ben kimselere degismem!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Cok uzun zaman oldu konusmayali, koptuk nedense. Ama ben seviyorum kendisini. Iyi bir dost, seviyeli ve saygili.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Hatirliyorum seni ben.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Deli dolu hatun, bu aralar sakin gorunuyor ama.. Seviyorum seni çokça biliyorsun bunu! Bendeki yerin bambASKa ok? :*

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver