Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: doğu günün kutlu olsun
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:güzel ve içten yazıyor
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: aklı başında adamı severim ben
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:üstad,başbamşakdır!
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:tanışamadım henuz
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:yeni yeni tanıyorum,olumsuz diyeceğim tek şey yok
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ciğerparem.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:kendı halınde.zararısz
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:tanışamadık henuz
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tanışamadık
Konu blazeofglory tarafından (04 Aralık 2011 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.
|