Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Aralık 2011, 00:25   #1197
Ashriel
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

Ocean Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
herkesin, herşeyi farklı bir yorumlama ve izah etme eylemine karşılık benim düşüncem ise bir konu hakkında yeterli bilgiye ve deneyime sahip olan insanların konuya bakış açılarını dile getirmeleri manasıyla yapılması gereken yorumlandırmanın ve benim sizin hakkınızda hiç bir bilgiye sahip olmamam aynı zamanda sizin sürekli değişken ama bir o kadar da hoş olan avatarlarınızı yorumlama kabiliyetini inanın kendimde bulamıyorum sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :-)

Detayli aciklamaniz icin teşekkürler. Hatunlar hoş e dolayisiyla avatar da güzel oluyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Alıntı:
ancak samimiyetiniz ve hoşgörünüze karşılık olarak yorumlandırabileceğim fikirler aklımda bir süre önce olumlu yönde oluştuğunu da ek olarak belirtmek istiyorum :-)

Güzel düsünceleriniz icin sağolun, ayni şeyler benim icin de gecerli.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver