Cevap: Hayat devam ediyor!
Televizyon pek izlemiyorum, bu saçma sapan dizileri de okuduklarımdan ve arkadaşlarımdan biliyorum. Dün bir internetin başındaydım, bir gidip bu diziye bakıyordum. '' Hayat devam ediyor '' Mahsun Kırmızıgül özellikle son yıllarda yaptığı filmlerle kendinden epeyce söz ettiriyordu ve bu diziyle eminim ki ona karşı olan beğeniler bir tık öteye taşınacak. Dizinin konusu her zaman içimi acıtan, çoğu insanın da içini acıtan bir konu, küçük yaşta evlendirilen kızlar, töre. Bu bir toplumsal sorun, bu her ne kadar görmezden gelsekte sadece Doğu'da değil, Batı'da da yaygın olan, hatta Batı'da daha sık rastlandığı söylenen bir sorundur. İnsanların çoğu zamanını televizyon karşısında geçiriyor ve televizyonda böyle bir konuyu ele alan dizi yayınlamak gerçekten çok mantıklı bir düşünce olmuş. Aynı gün yayınlanan '' Adını Feriha Koydum '' adlı bir Türk klasiği olan fakir kız - zengin erkek dizisini geride bırakan Hayat Devam Ediyor, bir kez daha Türk insanına bu töre gerçeğini tokat gibi çarptı. Dizide rol alan oyuncuları da ayrı tebrik etmek lazım, öyle güzel oynuyorlar ki, dün denk geldiğim sahnelerde çok etkilendim. Her konuda hassas davranılmış ve özenilerek aktarılan bir dizi olduğu belli. Gerçekten çok etkileyici, izlerken tüylerim ürperiyor.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |