Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Çok Özlediğim hatun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. meleğim seviliyorsun mCx - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Kendinden ödün vermeyen,herşeyi ben bilirim ben yaparım diyebilen ve ne yaparsa yapsın onun için sadece karşı taraf suçludur,Forum üyesi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Muhabbetimiz yok ama forumca sevilenlerden
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ilk defa gördüm nick'ini hoşgeldin profılıme
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Eski muhabbetleri yok hayrola canınmı sıkkın abi ?
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Agresif biri.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Onur çok sevdiğim arkadaşlardan ama o avatarını beğenmedim kendine öyle avatarlar yakıştırma bidaha tamam mı REZİLL
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ir kaç muhabbetimiz oldu iyi biri. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Sevdiklerimden iyi biri eşi'de çok tatlı allah mutluluğunuzu daim etsin
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Ankaralı.
|