@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Kardeşim. Askerden önce çok dertleşirdik. Sevdiğim değer verdiğim aziz dostum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tam anlamıyla tanışamasakta sevdim onu. Iyi hatunlardan.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: yanlış ayıkmış beni. Severim seni bil.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Fizik Tedavici
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Severim Efo'yu (:
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Angaralı.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: O benim süslüüüm. Dilerim bir gün nargilemden o da içer
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok severim onu.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Ne işsin bilader ?
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Iyi birine benziyor.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Angaralı.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanıdık geliyor ama..