Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Aralık 2011, 00:22   #1065
Aragorn
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Kardeşim. Askerden önce çok dertleşirdik. Sevdiğim değer verdiğim aziz dostum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tam anlamıyla tanışamasakta sevdim onu. Iyi hatunlardan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: yanlış ayıkmış beni. Severim seni bil.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Fizik Tedavici
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Severim Efo'yu (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Angaralı.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: O benim süslüüüm. Dilerim bir gün nargilemden o da içer
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çok severim onu.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Ne işsin bilader ?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Iyi birine benziyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Angaralı.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanıdık geliyor ama..

Konu Aragorn tarafından (03 Aralık 2011 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver