02 Aralık 2011, 19:21
|
#1063 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+“Sustum, anadilim sensizlik oldu.”
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ "yalnızlık, enstrümantal yaşanır; sözle süslenmez"
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Kuşkusuz aşk,son vuruşudur hayatın. Sınav öncesi yakalandığın hastalık gibi. Aşk bir vazgeçiştir tüm başarılardan ve hayattan.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+“Bir şeyin yokluğu size acı veriyorsa, varlığı sizi öldürebilir.”
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Her zaman böyle olur. Mutlu olmak için bir sürü faktörün bir araya gelmesi gerekir. Mutsuzluk için tek neden yeter.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Valor,düşünsene sadece seni düşünmek ne kadar saçma bir durum. Göz çukurlarında kaybolmak. Evet Valor ben senin ıssız teninden daha derinde olan damarlarına sızmayı seviyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+Zorla şiir yazılmaz,zorla seni de sevemem,ama sen biraz zorla ve sev beni.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Bir kere Mecnun olan, hep öyle kalır, derler. İnsana kendi adını bile unutturan aşkla kalır, derler. Aşkını unutamayana değil, aşktan adını unutana Mecnun derler.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+"Aşk iki kişiyle oynanır, iyi olan kaybeder."
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ "Oysa hayat, her bölümünde ayrı bir hikâyenin döndüğü neşeli bir dizi değil, sonunda herkesin öldüğü ve katilin bulunamadığı sıkıcı bi filmdi.."
__________________ ''Mükemmel olmamak, tek istediğim. Dünkü kendimden daha bir şey olayım yeter;
Daha yorgun, daha verimli, daha anlayışlı, daha umutlu, daha kırgın,
daha çok şarkı bilen, daha bile erken uyanan…
Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.'' |
| |