02 Aralık 2011, 12:55
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Aura avatar ariyor!
Ben avatar arayisindayim ama hiç bulamiyorum sizin gibi guzel guzel avatarlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"bende isterem elma yanaklardan, yetim miyem, oksuz miyem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. "
Boyle savasci, aksi, hircin, huysuz resimler varsa elinizin altinda paylasin benimle kuzucuklarim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konumdan uzak dursun,
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cani gonulden konumla ilgilensin (cunku onlar cok iyiler bu iste)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'inde destegini bekliyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mersi! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
| |