Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Aralık 2011, 10:52   #1059
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Hande iyidir, seviyorum onu.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yaşının adamı, yüreği kocaman ve pırıl pırıl.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Hiç sohbetimiz olmadı, forumda denk geliyoruz.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Genç kızım benim, çok sempatik, sinirlenince de çok güzel oluyor!
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Bilemedim.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Kalemi iyi, zedelemesini bilemem.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Banned.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yeniden geldiği için tüm forum çok mutlu, sevilen biri olduğu belli.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Biz çok yakınlaştık ahaha, şafak sayıyoruz, seviyorum Burcu'yu.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Mustafa, can'ımın can'ıdır kendisi, yılların eskitemediği dost.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver