30 Kasım 2011, 23:09
|
#1040 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Forumun kendini bilen baylarından.. Düşünebilme yetisini oldukça müspet kullandığına inanıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Hiçbir bilgim yok.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Kelimelerle olan raksı bende izah güçlüğü yaratıyor her defasında.. Aforizmalarımı anlayabilicek kadar zeki ayrıca.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Düşüncelerimizin aynı güzergahta olduğunu düşündüğüm, kendini bilen bayanlardan.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Farklı izah ve yorum gücüyle foruma renk kattığını düşündüğüm kişilik.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Fikrim yok.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Nicki üzerine çokta mizahi olmadığını düşündüğüm, kendini bilen sakin kullanıcılardan.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Burcu'yu ilk irc denilen gerekliliği konusunda tartışılır ortamda tanımıştım.. Kabına sığmayan özgür ve yoğun arkadaş potansiyeli vardı o zamanlar. Şimdi ise kısmende olsa durulduğuna ve olgunlaştığına inanıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Onun için yorum yaptığım şu vakit bana msn den yazan kalp gözü açık arkadaşım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Saygılı arkadaşlarımızdan..
|
| |