Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Kasım 2011, 23:09   #1040
yeLda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Forumun kendini bilen baylarından.. Düşünebilme yetisini oldukça müspet kullandığına inanıyorum.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Hiçbir bilgim yok.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Kelimelerle olan raksı bende izah güçlüğü yaratıyor her defasında.. Aforizmalarımı anlayabilicek kadar zeki ayrıca.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Düşüncelerimizin aynı güzergahta olduğunu düşündüğüm, kendini bilen bayanlardan.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Farklı izah ve yorum gücüyle foruma renk kattığını düşündüğüm kişilik.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Fikrim yok.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Nicki üzerine çokta mizahi olmadığını düşündüğüm, kendini bilen sakin kullanıcılardan.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Burcu'yu ilk irc denilen gerekliliği konusunda tartışılır ortamda tanımıştım.. Kabına sığmayan özgür ve yoğun arkadaş potansiyeli vardı o zamanlar. Şimdi ise kısmende olsa durulduğuna ve olgunlaştığına inanıyorum.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Onun için yorum yaptığım şu vakit bana msn den yazan kalp gözü açık arkadaşım
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Saygılı arkadaşlarımızdan..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat