Cevap: Neler yapiyorsun?
Ne düşünüyorsun:Uzatsam bile ellerimi tutma :: tüm içtenliğimle döksem bile sana içimi aldırma :: gözlerine takılıp kalsam bile ben, sen bakma :: dokunma :: anlamayı bilmiyorsan anlarmış gibi yapma :: Adam gibi sarılmıyacaksan, kınayıp hayıflanacaksan çağırma beni kaptan !!! Tek bir isteğim var ..... Ne dinliyorsun: devran caglar - sahte sevgililer Ne hissediyorsun: Seni öptüm, sana dokundum, titredim kollarının arasında, nefesimi aldım veremedim...
Nasıl birşeydi ki bu, bana böyle hissettirip şimdilerde öylesiye hissizleştiren bilmiyorum !! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Ne tıkınıyorsun: Allah belasını versin şu çiğ köftenin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( yandım yaaaaaaaa !!! Ne içiyorsun: Ayran Ne tarz giysi: docce gabbana , hastayısım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kiminle Chat: Kimseyle Kaç saattir nette'sin: 1 saattir Netten sonra ne yapacaksın: Köpeğim Suzi'yi gezdirmeye çıkacağım birazdan. |