Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Kasım 2011, 22:24   #18
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Saygıdeğer arkadaşlarım..

Ezgi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok cana yakın bir arkadaşımız , hemşerim aynı zamanda Umarım en yakın zamanda da görüşücez

Biraz daha kurcalarsak seninle akraba çıkacagız canım.Çok sevdim ben seni.Sende canayakınsın.
Bir cumartesi günü mutlaka görüsecegiz

PauL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Paylaşımcı , İlgili , Başarılı Bir Kardeşim..

Bu güzel yorumunuz için ne kadar teşekkür etsem azdır.
Saygılarımla..

Aragorn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçekten böyle ortamlarda bulunupta kendinden ödün vermeyen nadir kişilerden biri.
Saygı duyarım, severim.
İyidir Aylin.

Gözlemlerinizi begendim efendim İnsan kendini bilmeli kendini bildiği zaman sevilir.Bu yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim.
Bende saygı duyarım,severimde.

Perius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Forumda bilgili, kültürlü, sevdiğim ve paylaşımlarını takip ettiğim ender şahsiyetlerden değerli biri

yagmuR'um can arkadaşı benim de can arkadaşımdır.Teşekkür ederim tatlım o güzel düşüncen için

efLatun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aylin'i burada tanıdım.. Çok fazla bilgiye sahip değilim daha hakkında ama yüreğim onu çok sevdi..
Dışarıya karşı temkinli, sert bir durusu var.. Ama içinde o kadar saf ki, iyi niyetli cana yakın sımsıcak..
Kaliteli kişilik çok muhabbet edemesekte seviliyorsun..

Çok muhabbet etmesek de birbirimizi anlıyoruz tatlım.Senin yüreğinde sıcaklıkla benim de yüreğim seni çok sevdi.Daha yeni yeni oturuyor kelimeler yakında tamamen oturcak ben eminim seninle iyi anlaşacagım,tatlı dilli yüreği temiz insan.
Düşüncelerin için gerçekten teşekkür ederim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver