..
En tatlı belanız: Mara*BuReNeuS*yagmuR. Forumda ki aşkınız: Feministim ben Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En kankanız olan kullanıcı: Mara*yagmuR*Aze*Ein*BuReNeuS*Ruj *MdxL*efLatun*SyNaX*Axim*Barbie*Deinonychus*dreamy *miZah* N999*Ocean*Piiz*Rengahenk*Karanlıq*Piiz*Hesna*xwer swoodx*LeyLa.. En şıpsevdi kullanıcı: Bir kaç tane var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En kibar kullanıcı: Bora En online kullanıcı: She*PauL*esekherif*blazeofglory.. En kültürlü kullanıcı: blazeofglory*Mara*yagmuR*Aura.. En sabırlı kullanıcı: Chelt En değerliniz: Mara*yagmuR*Aze*Ein*BuReNeuS. En paylaşımcı kullanıcı: Burn*Ruj*Ezgi*aLyaa En ciddi kullanıcı: GuzeL*Emre*AnsweR. En sakin kullanıcı: Bora. En sinirli kullanıcı: Melodram*Mara*Aze*Burn*Nonserviam.. Forum genelinde en sevilen kullanıcı: Ruj*Mara*Axim*Ein*She.. En karizmatik/şekil/gösterişli kullanıcı: * En çok tanışmak istediğiniz kullanıcı: Pyracantha En çok konuşan kullanıcı: She*Ruj. En az konuşan kullanıcı: Yok. En fanatik kullanıcı: * Konularını en çok beğendiğiniz kullanıcı: Sevda*GuzeL*dreamy.. Mesajlarını(Postlarını) en çok beğendiğiniz kullanıcı: Mara*Aze*dreamy*Melodram*yagmuR*PauL*Sevda.. En mütevazi kullanıcı: Ein. En kibar/efendi kullanıcı: Chelt*Bora*miZah*Bora.. En marjinal(farklı) kullanıcı: Aura. En gerçekçi kullanıcı: Burn*Nonserviam*Mara*Aze*yagmuR.. En güzel kullanıcı: Bana yakın olan hatunlar gerçekten güzeller.. En yakışıklı kullanıcı: Henüz yok. En iyi avatar'ı olan kullanıcı: Nava. En iyi imza'sı olan kullanıcı: Burn*Berru*Ashriel. En iyi nick: Dark*Nonserviam*Lanet*X. En iyi admin: Adem*Chelt. En iyi süpermoderatör: PauL*Ocean. En iyi moderatör: Ruj*Ezgi*efLatun*dreamy*System*LeyLa*Sevda.
Konu Düş tarafından (29 Kasım 2011 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.
|