28 Kasım 2011, 10:45
|
#22 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Proxy filtre
| Beklenti Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Dostum pm yolladım. Bir hata var bunda şöyle gösterirsem.
[01:42] <Beklenti> !ayarpro 222 2
[01:42] <M-Bot> 222 saniye içerisinde 2 kisi girerse bütün kanallarimiz +Rc moduna geçirilecek.
[01:45] * M-Bot (Secruty@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) Çıktı
« Giriş » User3430 Secruty@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]administrator
« Çıkış » User3430 Secruty@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]administrator
« Giriş » M-Bot Secruty@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[01:45] * OperServ mod değiştirdi:+a M-Bot
[01:45] <M-Bot> Sanirim saldiri aliyoruz tüm kanallar +Rc moduna alinacak!.
[01:45] * M-Bot (Secruty@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) Çıktı (Max SendQ exceeded)
Sanırım bot tüm kanalları baz alıyor. on *:join:#: kısmını #radyo kanalını dikkate alacak şekilde ayarladım ama bukezde çalışmadı.
Siz beni anlamadınız sanırım. Bot #radyo,#kanal1, #kanal2, #kanal3, #kanal4 kanallrında bulunuyor. Bu kanallardan #radyo kanalına veya diğer herhangi bir global kanala (hepsine değil birine aksi halde 1 user 5 kanala girince sanırım 5 giriş algılıyor) 3 saniyede 5 user girdiğinde diğer kanalları yani #kanal1, #kanal2, #kanal3, #kanal4 +Rc yapsın ama radyoyu yapmasın. Orası muaf kalacak. ve oraya girip 3 saniye kadar bekleyen useri #kanal1, #kanal2, #kanal3, #kanal4 kanallarına sajoinleyecek. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Birde şöyle bir hata var koruma devreye giriyor ama 3 saniyede 5 giriş korumasını radyoda da görüyor ve orasi +R olmadiği için koruma sistemi kısır döngüye giriyor burdada benzer bir örnek var sanırım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Şu anda mobildeyim akşam 5 6 ya kadar beklersen hallederiz. |
| |