27 Kasım 2011, 21:51
|
#8 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Seviliyorsunuz..
| Mara Nickli Üyeden Alıntı
| Canımın içi gibi bilirim, çok seviyorum onu ben. Çok özel bir dost.. İnsani değerlere olan saygısı ve vicdanı cok hoşuma gidiyor. Anlayışlı, sevecen, kültürlü, zeki, iyi niyetli, tatlı, birtanecik insan yavrusu kendisiii onu ben yerim! |
Canım dostum benim iyiki tanımışım seni hayatıma renk kattın.
Duygulandım diyebilirim.Tamda depresif mod'a girdim müziklerden dolayı
bende seni yerim ki balım.Seviyorum seni ..
| CaRizMatiK Nickli Üyeden Alıntı
| Gozlemlerime Dayanarak Cevapliyim.
Burn: Dus'tur. Ozellikle Gozleri Ve Bakislari Anlam Yukludur.
Herkes Onu Sever O'da Herkesi.
Bu Sozumde Kendisine Hediyem Olsun: Hic Bir Dus Kirilmaz, Siz Ona Cam Gozuyle Bakmadiginiz Surece. | Gözlemlerin beni acayip duygulandırdı.Gercekten tesekkür ederim,iyi gözlemlemişsiniz beni.. Düş'ler sonsuzluğu..
Düş kelimesini sizde iyi kullanıyorsunuz hissedebiliyorum.
Bu arada söz gercekten çok anlamlı çok tesekkür ederim,güzel yorumlarınız için.. Aslında pek tanışma muhabbetlerinde aktif biri değilimdir ne bilim sana kanım kaynadı.Derin bir insan derin sözleri sever,anlayanlarda bunu onaylar.
Marayla kardeş olcaz zaten yakında
Ev arkadasın mı diye sormustun ya
Sağol ahenkli rengim güzel yorumun için..
| N999 Nickli Üyeden Alıntı
| Mara çok güzel özetlemiş, çok sevdiğim arkadaşlarımdan. İyi ki tanımışım. | Mara sevdiklerime ayna oldun hatun
Bende seni severim canım arkadasım,iyi yüreklisin karşılıklı
Bende iyiki tanımışım..
| blazeofglory Nickli Üyeden Alıntı
|
hayatına dair bildiğim çok şey yok.
Lakin yazdıklarının etkisine kapılmam için bu çok da önemli değil..
Zira güzel,dokunaklı ve içten yazıyor! En önemlisi okuyanın yüreğine mührünü basıyor!
hayat boyu başarılar dilerim sevgili burn..
| Kelimeleri mühürleyen sizsiniz ben güzel yazılar yazıyorsam da siz bunları o gönlünüzle cevaplıyorsunuz ya bana o kadar güzel bir hediye veriyorsunuz ki kelimelere sıgdıramam bu sevincimi..
Teşekkür ederim umarım hayat yolunu bana ve herkese açar..
| miZah Nickli Üyeden Alıntı
|
İyiki tanımışım iyiki dostumsun, çok severim seni çok değerli bir insansın. S.modum benim | Çok değerli arkadaşım benim.Senin iyiliğin o güzel yüreğin varya bazen en mutsuz anımda bile güldürmeye yetiyor beni.İyiki tanımışım seni..
Seviliyorsun çokca.. |
| |