|
Beklenti Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Toxic teşekkürler ama benim istediğim biraz daha farklı eğer zorsa ücretiylede yazdırabilirim aklımdaki şey farklı.
Şu yapılabilirmi; yukardaki kod güncel proxy listesini sürekli çekiyor. Bendeki sockbot sürekli kanalda. Kanala x saniyede x kişi girerse botum tüm kanalları (global) #radyo hariç +Rc moduna alıp proxy korumasını otomatik açsın. 300 saniye boyunca kanallar +Rc kalsın, 300 saniye sonra tekrar otomatik -Rc olsun ve proxy koruması deaktif hale gelsin. Bu koruma sistemi devreye girdiğinde, 300 saniyelik zaman zarfında açık olan #radyo kanalına girenleri (+Rc'ye almadiğimiz kanal) 3 saniye sonra diğer +Rc olan kanallara sajoin yapsın. Proxyler koruma dolayısıyla atıldığı için kalan userleri bot sajoin yapmış olacak. Ve saldırılar sohbet ve oyun kanallarımıza yansımadan sona erecektir.
24 saat saldırı almıyorum, sürekli açık tutamam yurtdışındna giren birçok arkadaş var. O yüzden şimdilik bu sistem uzun süre idare edecekir.
Bunu bana yapabilecek arkadaşlar eğer zorsa ugraş verecekse hakkınızıda vermek isterim yeterki istediğim şekilde olsun, emeğe saygı... İlgi gösteren herkese teşekkür ederim.
|
"Kanala x saniyede x kişi girerse"
Hangi kanaldan bahsediyorsun burda ?