Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Kasım 2011, 19:41   #16
Ezgi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 67. Hafta Çok Bilmiş '' Ezgi''

CoLdmAn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şuan irc sence nereye gidiyor ve helplerliğe ne zaman başladin , son olarakta helperlıkl duygu düşüncelerin nelerdir .. geliştirmek için sen olsan ne yapardin malum artık eskisi gibi helperliğe cok fazla merak ve istek yok ..

Kendi adıma ırc öldü diyenler yanılıyor Çok güzel projelere imza atan coder'larımız var. En son örnek Wingman'ın geliştirdiği IRCbook botu diyebilirim. Herkes sohbet yok, ırc öldü diyor ama giriyorlar anlamış değilim.

Helper'lığa gelince bu sene ilgilenmeye başladım ciddi olarak. Daha önceleri benim tek hayatım forumdu. Ve görev aldığım yerde de hep forum sorumlusu olarak görev yaptım. Ancak sonradan komutlarla uğraşırken aklımdaki tüm sorunları unuttuğumu farkettim ve o an ne zaman canım sıkılsa kendi kendime ırcd svs komutlarına çalışmaya başladım. Şu anda bu yönde kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Ben geliştirmek için genelde ingilizce kaynakları okuyorum. Çünkü artık Türkçe kaynaklarımızı pek yeterli bulmuyorum. Eskisi gibi help'e merak ve istek yok haklısın. Herkes biraz hazırcı olma yolunda. Birisi gelsin herşeyi anlatsın öğreneyim diyorlar. Halbuki biraz da araştırma yapmak , merak etmek gerekir. Yoksa helperlık vasfını kazanamaz.
Bu aynı şuna benzer. Birisine müziğin tüm kurallarını öğretirsiniz , notaları , tonlamayı , vurguları. Çok iyi şekilde bir şarkıyı okuyabilir. Ancak eğer duygusuz yorumlarsa bu şarkıyı , insanları etkilemez. Ama nota bilmeyen , eğitim almamış , fakat şarkıyı hissederek söyleyen birisi daha fazla alkışı hakeder çoğu zaman.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver