Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Kasım 2011, 10:23   #8
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Irc Op larının yetki yazmasını engellemek

Buhara Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Okudum ama bana lazım olanı bulamadım

Alıntı:
Acc Change; Kanalın erişim listesi üzerinde işlem yapabilecek olan kullanıcıların, seviyesini belirlemek için kullanılır.
Kullanım; /Chanserv levels #kanaladı set acc-change seviye
Örnek; /Chanserv levels #İbret set acc-change 24 -> İbret kanalına en az 24 erişim seviyesinden eklenen kullanıcıların, kanal erişim listesi üzerinde değişiklik yapabilmesini sağlamak için kullanılır.
Örnek; /Chanserv levels #İbret set acc-change 0 -> İbret kanalında ki her kullanıcının, kanal erişim listesi üzerinde değişiklik yapabilmesini sağlamak için kullanılır.
Örnek; /Chanserv levels #İbret dis acc-change -> İbret kanalında founder haricindeki kullanıcıların, kanal erişim listesi üzerinde değişiklik yapmasını önlemek için kullanılır.

/Chanserv levels #kanaladı set acc-change 999 yap senin dışında kimse kanala op veya değişik birşey ekleyemez.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver