Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Öğrencim, saat 00:00-04:00 arasi özel ders veriyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sadece bir bardak su ihtiyacım.. Onların denizleri boğuyor beni.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Mutsuzluk içindeyken, mutlu zamanları anımsamaktan daha büyük acı yoktur.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Spesifik sevişmeler geçiyor kelimelerin ucundan bu akşam, bir duble daha koy yalnızlık..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tutsaklığımda yaşıyorum hüzünlerimi. Cehenemimde yanlızlığımı sarıyorum. Özünde yorgunum hücrelerimde.evet çalınmış ruhun sömürülen bedeniyim şimdi derin bir sessiz karanlıkta. Her soluk alış temizliktir kendi ifadesinde. Oysa ben nefes almayı özlüyorum. Biri dur desin istiyorum; birinin ben olduğu güzelliklerde...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Oysa ben derin boşluklarda, dipsiz hayallerde, olmayacak kurgukarın baş kahramını olmak istedim.. Ama karanlıklıkların parangasız tutsağı oldum zamanın en acı hallerinde..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ir istemin en ince sitemi oldu sesimin en boğuk gölgesindeki gülümseyen yanlızlığın..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bilinçsiz sevmelerinizin, yalan yanlış gülüşlerinizin karşılığı oldu kederleriniz...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: An’lık mutluluklar ’hayat güzeldir’e işaret ediyorsa eğer; evet bugün gerçekten hayat güzel..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yalnızlık kaçınılmaz bir kandırmacanın en derin boşluğudur ve aynı zamanda boşluğun dalgın öznesi... Yani iç içe bir üç boyutluluk…
Konu She tarafından (25 Kasım 2011 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.
|