Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Kasım 2011, 17:13   #5
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Güneş-Yay Burcu Süreci

Kova

Sevgili Kovalar 22 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş genel anlamıyla sosyal ilişkilerin düzenlenmesi, aşk hayatınızın gözden geçirilmesi, yaşamın güzelliklerinin hissedilmesi ve başkalarıyla ortak finansal ve manevi paylaşımların test edilmesi yönünde kuvvetli bir yansımadır. Bu yılki geçiş, Merkürün Yay burcundaki geri hareketi ve Jüpiterin devam eden gerilemesi nedeniyle doğal olarak bizleri düşündürücü ve durdurucudur. Ancak ben yavaşlamaları çoğu zaman, daha iyiye ulaşmak adına olumlu görüyorum. Bazen insan durup şöyle içinde bulunduğu durumu gözden geçirmeli. Benim amacım nedir, neler beni mutlu hissettiriyor, neler bana engel çıkarıyor, aşkta aradığım nedir, paranın gücü benim için ne anlama geliyor, ortaklaşa yaşamın niteliği ne olmalıdır diye düşünmekte yarar var. Bu yönüyle ele almak aslında bilinçli hareket etmeyi öğrenmemizi sağlayabilir. Sizi huzursuz eden eskiyle alakalı olan tüm olumsuz deneyimleri şimdi mercek altına alınız.

Neler hissettiniz, neler sizi yoruyor, geri planda nelere susmak zorundasınız tekrar düşününüz. Yenilik anlamında harekete geçme ve projelerinizi öne sürme anlamında yavaşlamalar oluştuğunda bunu gözünüzde büyütmeyiniz. Tam tersine durumu daha net görebilmek ve gideceğiniz yönü tespit etmek adına bir mola olarak görünüz. Parasal paylaşımlarınız, nafaka sorunlarınız, yasal davalarınız, aşk hayatınız, miras ve hisseli paralarınız, iş veya evlilik yoluyla elde edilmiş mallarınız, sürüncemede kalmış alacak ve borçlarınız anlamında tedbiri elden bırakmayınız. Çocuklarınızın eğitim hayatı, kendilerini güçlü bir şekilde ifade edebilmeleri yönünde onları destekleyiniz. Arkadaş ilişkilerinizdeki paylaşım ve geri dönüşleri tekrar mercek altına alınız. Sosyal ilişkilerde ve paylaşımlarda sözcükleri iyi seçiniz, dağılmayınız ve insanlara güvenmeden önce zaman ilkesini göz önüne alınız.

Balık

Sevgili Balıklar 22 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında devam edecek Güneş- Yay burcu seyri genel anlamıyla ele aldığımızda gerek mesleki konularda gerekse toplumsal hayatınızla ilgili meseleler üzerinde yoğunlaşma süreci anlamı taşır. Kişi ne olursa olsun yeni bir sayfadan hayata bakmak için sabırsızlanır. İçindeki çocuk onu itekler ve hayata dört elle sarılması için yüreklendirir. Duygular delice bir özgürlük nehrinde sulanır ve damarlarımızdaki kan coşkuyla yol alır. Eskiyi silmek isteyen kişi bu etki altında sabırsızdır. Mesleki kariyeri konusunda zirveye çıkmak için yeteneklerini sergilemek isteyen insan kimi zaman durgunluklarla, istemediği engellerle karşılaşabilir. Bu yılki geçişin, hem ikinci yöneticiniz Jüpiterin geri hareketine denk gelmesi hem de Merkürün gerilemesi nedeniyle böyle bir durgunluğa yol açmasını tüm burçlar gibi siz de doğal karşılamalısınız. Aslında ben geri hareketleri yanlışları tespit etmek, ilişkimizi, ailemizi, iç dünyamızı gözden geçirmek anlamında bir mola gibi düşünüyorum.

Bazen molalar iyidir dostlarım. Yanlış ve acil alınıp pişman olunması mümkün olanları mercek altına alarak incelememizi sağlar. Farkındalığınızı ortaya koyabilmeniz, yeni ortamlara girerek kendinizi ifade etmeniz, ilginç ve sıradışı güzellikleri keşfetmeniz için iki misli efor sarfetseniz de, Güneş-Yay burcu geri planda sizi ışıklandırır merak etmeyiniz. İş hayatınızla ilgili sorunlarınızı mantıklı bir şekilde ele almalı, karşınıza aniden çıkabilecek teklifleri değerlendirmeden önce durup şöyle bir düşünmelisiniz. Bunun yarar ve zararı olabilir diye hesap etmelisiniz. Eşiniz ve iş ortaklarınızla aranızdaki her türlü paylaşımın nasıl bir nitelikte olduğunu, toplum içindeki yerinizin ve şu andaki konumunuzun sizin için yeterli olup olmadığını şöyle bir mantıklı şekilde, abartıya kaçmadan düşününüz. Aralık sonrası kendinizi çok daha olumlu hissederek hedeflerinizi gerçekleştirme yolunda ivme kazanabilirsiniz.

Tüm burçlar için genel not: Güneş-Yay burcu geçişinin etkili tarihleri: 2-4-6-19-20 Aralık olarak önem arzediyor. Aralık Ayı burç yorumlarınızda bu yansımalardan söz edeceğim.

Sizi eşsiz kılan güzellikleriniz ve mutluluğunuzun daim olması dileğimle,

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver