23 Kasım 2011, 12:59
|
#994 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ne işin var profilimde anlamıyorum!
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hiç konuşmadık ama güleç bir insan.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Düşüncelerini beğenirim, neşesine ve cesaretine de hayranım.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Veremem veremem veremem Aze'mi ellere.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Onu çok seviyorum, yıllar geçse de hiçbir şey kaybetmedik ya sevgimizden öyle güzel bir duygu ki. Fizik çalışması lazım biraz, sorumsuz abla!
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanımefendi duruşunu ve yorumlarını beğeniyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İkna kabiliyeti yüksek, kelimelerle güzel oynayabilme yeteneğine sahip.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Takipçi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forumdaş.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ankara'nın -lenste olsa- güzel gözlüsü tamam mı? İçi dışı bir.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |