Cevap: Neler yapiyorsun?
Ne düşünüyorsun: Yarin ki siyasal inglizce sinavimi, sozel olmasini çok seviyorum, bolca konusabilecegim ;d birde bildigim seyleri sorarsa, tamamdir.. Ne dinliyorsun: Bundan sonra seni sevmeye asigim - F.Goçer Ne hissediyorsun: Neler hissettigimi anlatamam ki, çok mutluyum; dun gece sabaha kadar askimla evliligimizin dusunu kurduk, evimizi dizdik, pirlanta istedigimi ve nisan'in bogazda olmasini istedigimi soyledim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. "sen yeter ki iste, seni bogazin minik prensesi yapacagim!" dedi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. oy çok içlendim, kurban olurum ben sana, askina, sevgine, herseyine Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne tıkınıyorsun: - Ne içiyorsun: kahve tonunda kadife pantalon, kahve tonunda kazak.. hos bi uyum oldu, ha bu arada saçlarimi da bakir kahve'ye boyadim, çok hos oldu? :d Kiminle Chat: - Kaç saattir nette'sin: sinci geldim. Netten sonra ne yapacaksın: pilimi pirtimi toplayip, fakulteye gidecegim, tarih dersim var.. |