Cevap: Neler yapiyorsun?
Ne düşünüyorsun? : İnsanlar çiğ süt emmiştir.Ben egosu baskındır.Bir vahşi hayvan nasıl ki bir yemek gördüğü vakit kimseyi tınlamaz ya işte malesef ki insanoğlunun gidişatı bu yönden sürükleniyor.Çok yazık bir durum.Ayrıca ne sevdalarda vardır ki; 1 günce biriyle beraber iken, ertesi gün sanki hiç yaşanmamış gibi davranarak başka biriyle beraber olabiliyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne dinliyorsun? : Şarkı dinlemeyi unuttum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne hissediyorsun? Düşünceli bir kişilik içinde sevinc arası bir buruklukla beraber hüznün getirdiği psikolojik bunaltılar içindeyim. Ne içiyorsun? Sigara + nesface Ne tarz giysi? : Yerine göre takım elbise tabir-i caiz ise klasik, genel olarak sportif giyinmeyi severim. Kiminle sohbet ediyorsun? Mustafa (Coder), Esma (siLenceieuX ~), Gökhan (Tövbe]{aR), Melek (Gamzelim), Cihan (BamBam), Aydın (KCA), Umut (Metallica), elif (Destina), Ahmet (Root), Azra (AnqeL), Berzan (aLLStaR) Kaç saattir nettesin? 5 - 6 Netten sonra ne yapacaksın? Şuanda şehir dışındayım.İş görüşmem bitti.Biraz gezmeyi düşünüyorum. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu YaRGuCi tarafından (21 Kasım 2011 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.
|