Cevap: IRCForumlari.NET - EN'ler.
En tatlı belanız: Su'Perisi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Forumda ki aşkınız:yok birdahada oLmayacak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En kankanız olan kullanıcı:Axim,Ruj,Pyracantha,Sevda,Burn v.s Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En şıpsevdi kullanıcı:Hangi birini yazayım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En kibar kullanıcı:miZah,Sevda,Bora En online kullanıcı:Forumun geneli aktif . En kültürlü kullanıcı:Herkesin kültürü kendıne özel kimse yok. En sabırlı kullanıcı:Eminimki Benim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En değerliniz:Axim En paylaşımcı kullanıcı:Sevda,aze,lal,dreamy,Axim,Ruj,Güzel,Pyra cantha,eflatun,Chione,Yağmur,She,yeLda,Kaçak. En ciddi kullanıcı:Siyah En sakin kullanıcı:Axim,Hesna,dreamy En sinirli kullanıcı:Coder Forum genelinde en sevilen kullanıcı:Rengahenk,Ruj,Mara,She,İrva,miZah,Slipkn ot,Angelus,yoSun,huLk, En karizmatik/şekil/gösterişli kullanıcı: Drazen En çok tanışmak istediğiniz kullanıcı:Narçiçeği En çok konuşan kullanıcı:rastlamadım. En az konuşan kullanıcı:dramy,Nava En fanatik kullanıcı:FenerBahçelilerin Hepsi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konularını en çok beğendiğiniz kullanıcı:Ruj,Sevda,Güzel Mesajlarını(Postlarını) en çok beğendiğiniz kullanıcı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. lazeofglory,ruj,mara,hesna,pyracantha,s evda En mütevazi kullanıcı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ora En kibar/efendi kullanıcı:miZah,Bora,Anatolia,dreamy En marjinal(farklı) kullanıcı:Eşekherif,Narsist En gerçekçi kullanıcı:Axim,Ruj En güzel kullanıcı:aSk En yakışıklı kullanıcı: Drazen En iyi avatar'ı olan kullanıcı: Dikkat etmedim En iyi imza'sı olan kullanıcı: Kendı imzamı beğeniyorum. En iyi nick:Angelus,Lanet En iyi admin:Hepside iyi. En iyi süpermoderatör:Paul,Ocean En iyi moderatör: Ruj |