Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2011, 23:28   #984
She
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: "Sonumuz nasıl olacak diye yorma kafanı. Umutsuzluğa kapılma, gelip geçenlere bak. Umutsuzluk suçunu işlemek bize yasak !
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sadece iki el ateş edeceksin; çünkü aşk israf değil!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Sana, sana diye başlayan şiirlerden birinden kayboldum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: öyle çok değerliymiş ki zaman hep acele etmem bundan, anladım!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bizi öldürebilirler yarın. Ama alamazlar bizden ne bu gülümseyişi, ne de gökyüzünü bizden alırlar.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: damarında siyanür dolaşıyor şehrin aşk bizden güçlü. bizden uzak cinnetli bir cinayet saklı gelen her günde eksiliyor bizim olan zaman. kederli sarsak..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Tanımıyorum
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Avuçta körfezin kokusunu taşıyan yeşil bir Ege. Kayarken sanki , soğuk! Elde kalan aşk parçalarını birleştirmeye ant içmiş bir masum saklambaç.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: ağmaktan çok yorulmuş yağmurlar ve giden geminin ardına takılan martılar misali senin peşinden de gelen bir şeyler var; gece eve dönerken sokakta düşürdüğüm hayatımda...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver