Cevap: IRCForumlari.NET - EN'ler.
En tatlı belanız: kardeşim dreamy. Forumda ki aşkınız: aşk falan yok, olmasında. En kankanız olan kullanıcı: kanka kavramını sevmiyorum, dostlar var. En şıpsevdi kullanıcı: 4-5 kişiyi bir arada idare eden herkes. En kibar kullanıcı: Aze-Melodram-Ocean-PauL-Bora-Yağmur-Burn-Lal-Nonserviam-Coder-Kacak-Eflatun v.s uzar. En online kullanıcı: online listesi. En kültürlü kullanıcı: yagmuR, yeLda En sabırlı kullanıcı: ben En değerliniz:yagmuR,Bora,Lal,dreamy v.s En paylaşımcı kullanıcı: -Sevda-dreamy-GuzeL-Ecrin En ciddi kullanıcı: - En sakin kullanıcı: hala sakinim. En sinirli kullanıcı: benim. Forum genelinde en sevilen kullanıcı: Çok var. En karizmatik/şekil/gösterişli kullanıcı: esekherif,Noyan En çok tanışmak istediğiniz kullanıcı: tanışmak isteyenle tanışıyorum. En çok konuşan kullanıcı: She En az konuşan kullanıcı:- En fanatik kullanıcı: - Konularını en çok beğendiğiniz kullanıcı:Hosuma giden bütün herşeyi beğenirim kimin açtığı fark etmez. En mütevazi kullanıcı: Disc. LeyLa , Bora, yagmuR En marjinal(farklı) kullanıcı: - En gerçekçi kullanıcı: Fake kullanıcı yok dimi )) En güzel kullanıcı:- En iyi avatar'ı olan kullanıcı: Sihir,Lal En iyi imza'sı olan kullanıcı: Benim ) En iyi nick:- En iyi admin: Adem, Chelt, Lanet En iyi süpermoderatör: PauL,Ocean En iyi moderatör:Burn,Sevda,LeyLa,GuzeL,Lal,Ecrin,Kacak v.s
unuttuklarım kusura bakmasın ))
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ÇALIŞAN; Hata Yapar ÇALIŞMAYAN; Dedikodu Yapar ASİL İNSAN; İdare Eder ACİZ İNSAN; Şikâyet Eder BASİT İNSAN; İftira eder DÜRÜST İNSAN; Sabreder... |