Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2011, 18:38   #982
esekherif
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
enden çaldığı fikirleri ortaya koyarak
Bunları her nasıl olup süslüyorsa , bana bile anlamlı geliyor !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sen neden hiç kendini yanıtlamayı denemedin? !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İnsanlara bakıp ne kadar yalnız olduğunu anlamaya çalışan bir keşiş olmalı !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Deliliği omuriliğine yerleştirmiş, gözyaşlarıyla ve kahkahalarıyla vaftiz etmiş aşşalık bir civciv yavrusu !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Cehennemin dibine bakan bir uçurumsun! ve her uçurum gibi sen de tuttuğun kayanın farkında değilsinn!

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sen bir Hiçsin ! Bunu sakın unutma !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sen bir insanlık suçusun ! Nihahahahaha !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ :Örümcekleri izle!
Ben nerdeyim ! Neden benim yuvam yok! buraya ait değilim ben diye inlemek yerine yaşadıkları heryeri bir yuvayla inleten örümceklere bak !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Şapkamdan çıkan sahipsiz tavşan !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Dur ve etrafını sevmeye başla ! çarpmayın, karışmayın diyen trafik ışıkları ve yol şeritleri değilsin sen !

İşte bizler şarabız, kuru toprağa sarılmış suyun soytarılığıyla yücelen kirli şarap!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver