20 Kasım 2011, 18:12
|
#981 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Dostum, çok fazla sohbet imkanı bulamasakta. İnş. bir gün yemek yiyecez realde. Koşturmaca iş, güç. Kalpler bir olsun.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Canım benim, arada bana gelir sohbet ederiz. Onun askerlik anıları, benim kaçamaklarım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Müdürüm aşşağı, müdürüm yukarı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. müdürü severim. Kardeşime iyi bak. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Derslerine sıkı çalış.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sevdiğim kardeşlerden. Sessiz sakin. - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Müdürü severim. Pisküvit istiyorum ama..
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Amca oldu, darısı benim başıma.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Enişteye selamlar, hürmetler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sevecen, Sempatik kardeşlerimizden. Beer 'in durumuna üzülmüştük. - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Bayramdan sonra bulusacaktık ben diş etinden ameliyat oldum cuma günü. İnş. buluşacaz gene görüşecez kardeşle.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Görevini iyi ifa eden sevdiğimiz modlardan.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Metaller, Letheler bana uzak olsada severiz burcuyu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
| |