20 Kasım 2011, 17:26
|
#980 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Saygılı,dürüst birisi iyidir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eskilerden,iyidir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Zarife,iyidir kendi halindedir,sevilir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hakan abiyi severim,disiplin herşeyden önce gelir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Gün gelir sende dönersin. Tanımıyorum arkadaşı.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Cansu iyidir,sevimlidir. Kendi halindedir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kanımın ısınmadığı üye,sevmem.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yönetici.
__________________ Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti. Kahraman Tazeoğlu |
| |