Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2011, 12:33   #47
Aur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Test'i doldur kendini tanit..

İSMİNİZ : Hande
MESLEGINIZ: Ogrenciyim, siyasal bilimler, ulus.arasi ilisk. uzmani olacagim umarim.
BURCUNUZ: Ikizler
BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: Italyanca, Fransizca,Inglizce biliyorum cok iyi derecede, Almanca biliyorum orta derecede, Arapça ogrenmek istiyorum.
PARFUMUNUZUN MARKASI:Genelde yesil çay ve deniz kokusunu çok severim. Bitkisel alirim ;d
EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?:
Italyan commedia'sini cok severim ben! Lise'de edebiyat hocam okurken, gulunmeyecek yerlerde bile gulerdim; espirituel insanlarada gulerim ancak en buyuk zevkim, kasinti olan insanlar :d "donlarini cekip kafalarina kapatasim var" o derece kikirdiyorum karsimda kasildiklarinda!
EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: Babamla, Floransada bir haftadir is için, ve çok ozlemis beni ;d
OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?:Ilkay Akkaya ile tanismak isterdim, onun kadar zarif, cesaretli ve guzel bir kadinla bir daha karsilasmam herhalde, Simone de Beauvoir ayni sekilde, onun zamanlarinda yasamayi isterdim ve dusuncelerini beraber paylasmayi.
SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: Simdi guleceksiniz ama, cantamda fermuarli bolumde, annem, kayinvalidem ve anneannemin bana verdigi Duzgun Baba ziyareti taslari var.. benim pek inancim yoktur oyle seylere onlari kirmamak icin tasiyordum baslara, sonradan sevgi bagi olustu aramizda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: Bocekler
BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: Omrum, askitom, bonus kafalim, laz burunlum ;d
ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?:
a-Hayatta hickimsenin hatiri icinihanet etmem.
b- Guzel bir ailem ve beni seven bir sevgilim oldugu icin cok şansliyim
c-Herkesin sandiginin aksine ben de uzulebiliyorum, agliyabiliyorum ;d.
d-Kimse bolognese spaghetti yapma konusunda elime su dökemez

EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: Tv izlemem, haberlere bakarim sadece.
CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY: Cuzdanim, taslarim, kitap, dezenfektan
AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: Italya'dan Turkiye'ye kaçtim, ailemden habersiz.
BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: çikolata ve soguk içeçek
KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY:Haftada bir kere guzellik salonuna gidip bakim yaptirmak :d
DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: Ismail YK - 90*60*90
EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: izlemem ki..

NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: Her zaman ikinci sans tanirim. Yanlis yapmak insancil birseydir, yeter ki hatasini anlasin.
YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: Le colonne di S.Lorenzo, Piazza Duomo, Lago di Como, Centro città, Navigli ;d
SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: Ciglik atarak ;D
ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: Sevgilimin yine beni sinir ediyor.
ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: Beraber oldugum saçma sapan insanlari, tanistigim saçma sapan internet insanlarini; butun pismanliklarim buradan ibaret yani ;D

COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: Uzulurum, aglarim, kendimi kahrederim, hesap sorarim

BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: Fransa'da bir hafta tatil ;d
KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ:
Akilli olusum, iyi niyetligim

KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?:kimse pek umrumda degil sahsen
SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: Olabilirim.
SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: umursamam onlarin dusmanligini

FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: Dostluklar.
FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR:geçelim bu soruyu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: dedikodu

SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ: birsey ummuyorum,vakit geciriyorum sadece

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver