Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2011, 00:01   #969
yeLda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Çok içten, samimi, gerçekçi yanılma payı verilmicek kadar yanıltmayacak bir kişilik olduğunu düşünüyorum.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Keskin bir kalem..
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Açtığı konuları ve konulara yaklaşımını pozitif bulduğum arkadaş.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Her söylemi karşısında, karşısındakini 2 kez düşünmeye mecbur kılan ender bir kişilik..
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Kullandığı nick benim için çok özel. Olurda birgün evlenirsem kızıma vericeğim addır
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tamamıyle gözlemimden ibarettir. Huysuz çekilmez bir adam gibi lanse ettiği imajının ardında zıttı bir karakter barındırdığını düşünüyorum.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Aralıklarla profilimi ziyaret eden kullanıcı.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Fikrim yok.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Farklı hırçın özgür özgün şahsına munhasır kişilik.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Sessiz sakin kendi halinde kibar bir arkadaş.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver