19 Kasım 2011, 18:34
|
#966 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Handeciğim, forumun sempatik fıstığı, neşelidir bir o kadar da duygusal.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Efenim beyefendinin her yerinden kültür akar, sevgi akar, oturup 2 kelam etmiş olmasakta bunca yıldır gözlemlediklerim yetiyor.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Paylaşımlarını beğeniyorum, fikirleri de keza öyle, toprağımdır, iyidir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanışmıyoruz, dikkat çeken üyelerden sanırım.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Edebiyatı güçlü.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Profilimin eksik olmayan tek üyesi, takipçim, merak ediyorum kimdir diye.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ahah bak anında gülüyorum, o anladı neden güldüğümü. Çok seviyorum ya sana bir şiir yazacağım :*
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ömür'ün uyuzluğunu bile özledim sanki, o derece yani. Şaşırdı kendisi de tabii ki, anlayabiliyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Forumun vazgeçilmez üyesi, sarışın bomba eheh, topraktır.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nicki kafa yapar, tanışmıyoruz.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |