Biliyorum baba, buz inceliyor.
Kar bekleyebilir,eldivenlerimi evde unutmuşum Burnumu silip yeni botlarımı giyiyorum Kışı düşününce kalbimde bir sıcaklık hissediyorum Ellerime babamın eldivenlerini giyiyorum... Karın en çok biriktiği yere doğru koşuyorum Uyuyan güzel kaşlarını çatarak beni sendeletiyor Bir ses duyuyorum "kendi iyiliğin için ayakta kalmayı öğrenmelisin çünkü her zaman etrafında olamam" -Diyor ki "Ne zaman aklını başına toplayacaksın,ne zaman seni sevdiğim kadar kendini seveceksin?! Ne zaman aklını başına toplayacaksın?! Çünkü her şey hızla değişecek..." Tüm beyaz atlar hala yerlerindeler Sana seni her zaman yanımda isteyeceğimi söylüyorum "Her şey değişir canım" diyorsun... Erkek çocuklar keşfetmeye hazırlanıyorlar Kar erirken güneş için yarışan çiçekleri Yıllar geçip giderken ben hala burada bekliyorum. Eskiden kardanadamların olduğu bir yerlerde yok oluyorum. Ayna ayna Kristal saray nerede? Ama tek görebildiğim kendi suretim Kim olduğum gerçeğinin etrafında buz patenimle kayıyorum Ama biliyorum baba, buz inceliyor Saçım beyazladı ve ateşler yanıyor Rafta bir sürü hayal var Demiştin ki "benimle gurur duymanı isterim" Bunu ben de her zaman istedim... "Ne zaman aklını başına toplayacaksın,ne zaman seni sevdiğim kadar kendini seveceksin?! Ne zaman aklını başına toplayacaksın?! Çünkü herşey hızla değişecek..." Tüm beyaz atlar buradan gittiler.. Sana seni her zaman yanımda isteyeceğimi söylüyorum "Her şey değişir canım diyorsun..." Hiçbir zaman değişmedi... |